Greetz

Greetz

Alle Black Friday acties, kortingscodes en voordelen van Greetz, speciaal voor jou geselecteerd.

Een verjaardag, trouwerij of geboorte. Het zijn momenten waarop je iemand iets persoonlijks wilt geven. Greetz biedt je de uitkomst. Je kunt nu heel eenvoudig een uniek en persoonlijk cadeau online bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde kaarten, een helium ballon met een eigen foto of een verse bos bloemen, snel thuisbezorgd bij de ontvanger.

Maak je eigen persoonlijk kaart. Met Greetz kan je gemakkelijk vanuit de app of via de website een kaart selecteren. Kies een foto van je telefoon op laptop en creëer een persoonlijke boodschap. Wil je niet iemand verrassen maar al je vrienden en familie uitnodigen voor je  feestje? Ook dan maak je simpel en snel een unieke uitnodiging.

Heb je liever een persoonlijk cadeau? Kies uit het brede assortiment bij Greetz uit bijvoorbeeld chocolade met naam, een fles wijn met een foto of zelf sterke dranken met je eigen foto. Maar je verrast ook je ouders, vriend of vriendin (of je valentijn ;)) met een mooi boeket rozen, in verschillende kleuren.

Meer